Welkom bij PaniModa

DE BRUIDSCOUTURE VOOR JOU

Samen werken

AAN UW EIGEN

bruidsjurk

Welkom bij Pani Moda, waar een bruidsjurk niet alleen een kledingstuk is, maar een weerspiegeling van uw unieke persoonlijkheid en stijl. Mijn naam is Ira Otto, en ik ben gepassioneerd om u te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die niet alleen mooi is, maar ook echt bij u past. 

Met mijn focus op op maat gemaakte bruidscouture, luister ik naar uw verhaal, uw achtergrond en uw dromen, om een jurk te creëren die spreekt tot wie u bent. Bij Pani Moda draait het niet alleen om het vinden van een jurk, maar om ervoor te zorgen dat u zich de beste versie van uzelf voelt, op deze bijzondere dag. En ik vind het elke keer weer een eer om onderdeel van dit prachtige proces te mogen zijn. 

Over mij

Na jarenlang te hebben gewerkt in de wereld van bruidsmode, ontdekte ik mijn ware passie: het ontwerpen en op maat maken van bruidsjurken die de persoonlijkheid van elke bruid weerspiegelen. Bij Pani Moda heb ik de perfecte uitlaatklep gevonden voor mijn creativiteit, stijlgevoel en empathie. Mijn achtergrond in een gerenommeerde bruidszaak heeft me geleerd om de wensen van elke bruid te begrijpen en te vertalen naar unieke, op maat gemaakte ontwerpen. Het is mijn grootste vreugde om bruiden te helpen stralen op hun grote dag in een jurk die echt bij hen past.

De werkwijze

Het is mijn streven om elke stap van het proces van het vinden van uw perfecte bruidsjurk zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk te maken. Het begint met een intakegesprek, waarbij u wordt uitgenodigd om samen met uw (schoon)moeder, vriendin, zus of andere dierbare langs te komen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw inspiratie, vaak samengebracht in een moodboard op uw telefoon, om een idee te krijgen van uw voorkeuren en de stijl van de bruiloft.

 We onderzoeken ook de details van de grote dag, zoals het seizoen en de locatie, om de juiste jurk te vinden die past bij de setting en uw persoonlijke smaak. Vervolgens begint het passen. U hoeft niet zelf rond te kijken, maar ik bied u verschillende opties aan op basis van uw reacties en uitstraling. We combineren losse rokken en bovenstukjes om tot het gewenste effect te komen, waarbij we stap voor stap werken aan de perfecte look.

Na een aantal passessies wordt een schets gemaakt van het ontwerp, dat vervolgens wordt besproken en eventueel aangepast. Daarna begint het maakproces, waarbij we de jurk binnen ongeveer vijf maanden zorgvuldig samenstellen. Tijdens de tweede afspraak wordt de grotendeels voltooide jurk gepresenteerd, waarbij kleine aanpassingen kunnen worden gedaan. 

Op de derde afspraak, gecombineerd met een proefkapsel en make-up, ziet u de jurk in combinatie met alle accessoires en wordt er een kort filmpje gemaakt om deze speciale momenten vast te leggen. Uiteindelijk vindt de laatste afspraak plaats, een week voor de bruiloft, waarbij de jurk wordt opgehaald en de laatste finetuning wordt gedaan. We zorgen ervoor dat de jurk perfect past en dat u zich op uw allermooist voelt op uw grote dag.

DIT KAN PANI MODA
VOOR U

betekenen

Het is mijn passie om uw droombruidsjurk tot leven te brengen, met aandacht voor uw unieke stijl en persoonlijkheid. Of u nu een bruid bent die al helemaal weet wat ze wil of iemand die nog wat extra inspiratie nodig heeft, u bent altijd welkom om te praten en te kijken. Onze klik staat centraal, zodat we samen een jurk kunnen creëren waarin u zich prachtig voelt op uw grote dag.

Kom langs in de winkel

Ieder verhaal is anders en daarom geloof ik erin dat iedere bruidsjurk anders is. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en meer te horen over uw verhaal. Hier in Alblasserdam staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.