Hoe regel je een bruiloft?

Hoe regel je een Italiaanse bruiloft?

Na het regelen van alle formaliteiten en zakelijke aspecten is het tijd om te beginnen aan de aankleding van jullie wedding, zoals het vinden van een locatie, trouwfotograaf en dé jurk.

Trouwlocatie

In Italië vind je veel villa’s die zich specifiek richten op bruiloften. De eigenaren kunnen je vaak ondersteunen met het regelen van de catering, diner, decoratie en/of bloemen. Vraag hier direct naar, scheelt je een hoop tijd en moeite! Neem je liever het heft in eigen handen, boek dan een vakantie van een aantal maanden naar de wedding destination. Dan kun je hier rustig (met een wijntje in de hand) de belangrijkste dingen regelen.

Tip! Houd altijd rekening met de cultuurverschillen: een afspraak in Italië kan anders geïnterpreteerd worden als dat wij dat in Nederland doen.

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken