Wat is bohemian bruiloft?

Een losse, zwierige jurk, een bloemenkrans in je haar, gekleurde linten en nog kleurrijkere decoratie. Yes, you got it. We go bohemian all the way! Wat typisch bohemian is bepaal jij natuurlijk zelf, maar ik geef je alvast een zetje in de goede richting door alle ingredieënten voor een boho wedding op een rij te zetten. 

Bloemen à la naturel

Bloemen zijn natuurlijk een onmisbaar item bij dit thema. Voor de real boho touch is het tof om je boeket er lekker losjes uit te laten zien. Niet teveel poespas, maar eigenlijk heel basic. Een veldboeketje bijvoorbeeld, of een boeket met plantjes.

Flowers everywhere

We blijven nog even bij de bloemen, want zo’n bruidsboeket in je handen is natuurlijk hartstikke leuk, maar waarom niet nog meer bloemen? Kies voor een curly kapsel of een losse vlecht met als finisching touch een bloemenkrans. Voor een matching effect zorg je er natuurlijk voor dat de bloemen van je krans overeenkomen met het bruidsboeket. Enthousiast?

 

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken