Trouwen in jouw eigen ontworpen trouwjurk

Op zoek naar een perfecte trouwjurk?

First thing’s first, waarom zou je jouw eigen trouwjurk ontwerpen? De hoofdreden is dat je een unieke jurk hebt die niemand anders heeft. Daarnaast wordt de jurk ontworpen¬†naar jouw wensen, smaak en figuur, wat wil je nog meer?! Uiteraard klinkt het allemaal¬†ontzettend spannend en leuk, maar hoe gaat dat nu eigenlijk in z’n werk? Wat zijn bijvoorbeeld de kosten die eraan verbonden zijn? En, hoe lang duurt het proces?

Als je eenmaal een moodboard hebt, begint het echte werk… Een ontwerper zoeken! Let bij het zoeken van een designer eerst op hun ervaring, esthetiek en stijl, en zoek dan naar foto’s van hun werk. Als je iemand hebt gevonden die jou wel aanspreekt, kun je (vrijblijvend) een afspraak maken om elkaar wat beter te leren kennen. Zie dit als een kans om te zien of jouw visie bij dat van de ontwerper past, want jullie zullen nog lang in nauw verband samenwerken. Het belang van een goede klik is niet te onderschatten!

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken