Winterbruiloft

Aw, een winterbruiloft! Denk je nu meteen: ‘Brrr’, dan is het waarschijnlijk niet echt het thema voor jou. Maar droom je meteen weg bij de gedachte aan romantische kaarsen, een warme sfeer en magisch sneeuw, dán moet je snel verder lezen!

Want vandaag geven we jullie graag dé tips om de ultieme winterbruiloft te stylen (en stiekem vinden we deze tips zó goed dat we durven te wedden dat zelfs de grootste koukleumen een winterbruiloft zullen overwegen)!

Een winterbruiloft organiseren | Waar begin je?

Trouwen in de winter heeft echt wat! Okay, het weer in Nederland is niet echt te vertrouwen en dat blijft dan ook een beetje een risico, maar gelukkig zijn er ook heel veel prachtige winterse dagen. Die dagen wanneer het zonnetje schijnt en het lekker fris is, en met heel veel geluk wordt alles dan ook nog met een dun en magisch laagje sneeuw bedekt. Ja, op zo’n dagen is de winter écht mijn favo seizoen van het jaar! Who’s with me?! Maar goed, zelfs als de weergoden jullie niet zo goedgezind zijn is er echt nog iets geweldig moois te maken van een winterbruiloft!

 

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken