Trouwjurk BT18-07

HEB JIJ OOK AL ZO’N ZIN IN HET NIEUWE TROUWJAAR 2018? WIJ KUNNEN BIJNA NIET WACHTEN! WIJ VERHEUGEN ONS NU AL!

Vintage & Bohemian

Ook de ‘vintage’ en ‘bohemian’ bruidsjurken blijven populair. En waar ik zelf erg blij van wordt, de ‘blush’-kleuren komen ook in 2018 veelvuldig voor.  Wauw! Dat zou nu zeker bovenaan mijn lijstje staan: een prachtige bruidsjapon in een ‘blush’-kleur en dan een prachtige laag eroverheen in een mooie wit-tint.

 

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken