Trouwjurk Izan

Waar begin je met de zoektocht naar je trouwjurk?

Oriënteer je eerst goed om te kijken welke bruidsjurken je wel en niet mooi vindt. Blader door diverse tijdschriften om te bepalen wat jouw smaak is en welke stijl bij jou past. Doe ideeën op en laat je inspireren!

Wij als bruidsmodezaak vragen  je om van tevoren een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor je hebben; houd hier rekening mee.

Geef aan wat voor trouwjurk je zoekt, laat zien je foto’s.

Weet je het nog niet, dan ga wij zelf uitzoeken welke modellen jouw passen.

Bedenk vooraf wat je maximaal uit wilt geven voor een trouwjurk. Pas geen jurken met een bedrag op het prijskaartje dat je niet bereid bent te betalen.

Wij hebben trouwjurken die passen binnen jouw budget en dan weet je tenminste zeker dat je een trouwjurk van goede kwaliteit hebt die aangepast wordt aan jouw wensen en lichaam!

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken