Positie trouwjurk Lucia

Trouwjurk kiezen met een bolle buik

Met zwanger trouwen zijn er dingen waar je op moet letten.

Gelukkig hoef je als je zwanger bent, nog steeds niet in een ’tent’ te trouwen. De nauwsluitende jurken zullen je alleen moeten laten voor wat ze zijn, maar verder zijn er veel mooie opties. Beslis als eerste of je je buik wilt camoufleren of er juist mee wil pronken, dan ben je al een heel eind op weg naar jouw droomjurk. De A-lijn en het Empire model zijn erg geschikt als je zwanger bent. Wees overigens niet bang dat je jurk niet meer past als je buik blijft groeien

Wij als bruidsmodewinkel weten hoe wij hiermee om moeten gaan, vertel daarom wel altijd dat je zwanger bent.

Bruidslingerie als je zwanger bent

Het is vooral belangrijk dat je lingerie kiest dat comfortabel zit en dat voldoende steun krijgt. Koop je lingerie alleen niet te vroeg, zodat je zeker weet dat je het setje nog past. Daar kunnen wij u ook mee helpen.

Stel een vraag

Wilt u graag specifiekere informatie over dit product ontvangen? Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

" Trouwjurk moet bij je passen"

Wijde kanten jurken of juist wat ingetogener
Je kunt kiezen uit jurken met wijde tule rokken en prachtige kanten lijfjes, of juist de wat slankere jurken van kant met eventueel een mouwtje of een mooie kanten bolero erop. Wil je het geheel nu heel romantisch compleet maken dan zou je kunnen kiezen voor zo'n prachtige Spaanse kanten sluier.

Kanten jurken voor een romantische uitstraling
Een ding staat vast: een kanten trouwjurk geeft je een romantische uitstraling. Bij Bruidsboutique Pani Moda laten we je graag verschillende kanten jurken passen en helpen we je erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Voor zwangere bruid hebben wij trouwjurken die perfect gesneden zijn en op de juiste plaatsen gedrapeerd voor het nodige comfort.

Wij werken op afspraak

Dan hebben we alle tijd om ongedwongen de perfecte jurk uit te kiezen. Alle aandacht is voor de bruid!

Reeds 10 jaar ervaring!

Professioneel advies van onze ervaren medewerkers. Wij maken je jurk op maat en helemaal naar wens. Ook accessoires maken we op maat.

Voorraad en zelf ontwerpen

We hebben een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wil je liever zelf je jurk (samen met ons) ontwerpen? Dat kan ook. Maak een afspraak!

Onze merken